Gravidupdate

(null)
 
Hej v.29! 
 
Just nu tycker jag att det går rätt långsamt, men samtidigt har vi tagit oss till sista trimestern, wow! (En graviditet består av 3 trimestrar). 
Tänkte köra en update på bebis och hur jag mår i min graviditet! 
 
Bebis är ca 35 cm lång, väger något över 1 kg och nu lägger hen på sig mer fett. Bebis fortsätter att utvecklas, bland annat hjärnan och sträcker & har sig där inne. För varje vecka som går så blir det allt mindre plats att röra på sig hejvilt. Och sen några veckor tillbaks kan bebis höra och känna igen våra röster, så mysigt 🥰. 
 
Jag mår bra i min graviditet nu, så fort min hyperemesis försvann i ca v.13-14 så kunde jag andas, vara glad och njuta av min graviditet. 
Jag känner bebisens sparkar tydligare och mer definierat nu än när det var v.18. Då var det mer buffar inuti och nu syns det mer & mer utanpå, i hela magen och vart bebis ligger. 
 
Vi vet inte kön då bebis gömde det på RUL (rutinultraljud). Busfrö🧡 så det får bli en överraskning. Men det gör inget för oss så klart.
Jag har fått foglossning (smärta i rygg, svank, höfter) och om jag står stilla för länge så får jag svullna fötter och de blir väldigt varma. 
 
Jag vet inte om de finns något mer att uppdatera? Jag kämpar med tröttheten och ork fortfarande, men den 15/2 går jag på semester och sedan ledighet. Ser verkligen fram emot den perioden, för då har vi mycket att stå i och fixa men också få återhämtning och förberedelse innan förlossning. 
2019 - baby - bebis - familj - foglossning - foto - förlossning - gravid - gravidveckaförvecka - hälsa - update - vardag