Weekend snaps

(null)
Mer mat? Ja tack! Hehe. Lagade dessa idag, har aldrig testat innan men min sambo köpte hem detta till mig för ett tag sedan. Så blev dags att prova. Blev potatisklyftor, sås & tomatsallad till.
(null)
Måste säga att det blev jätte gott! Definitivt en ny favorit och allting passade så bra tillsammans 😍. Kan tycka att det är jobbigt/svårt att laga mat, framförallt vegetariskt som jag äter. Inspiration och sånt som är lättlagat är det jag behöver. Sambon har det ju lättare, bara att steka köttet eller kycklingen, som han oftast äter. Men detta var både enkelt och gott (och nyttigt). MUMS (ja jag åt mer efter detta, kan äta massor nu för tiden).     
(null)
Tittat på morgontv och kvällstv. Tycker det är så mysigt! Och en härlig morgonrutin för att slappna av lite innan jobb t.ex.
(null)
Vi orkade inte laga middag igår så det fick bli hämtsallad (för oss båda). Jag hatar skräpmat just nu så det jag kan välja på är sallad, då det bara finns pizzerior i min ort om vi vill äta ute i närheten (om man inte åker till en annan där det finns mer utbud).
(null)
Hittade en tatuering bland mina saker som jag satte på armen. Nice! 
// 
I helgen har jag även städat lite hemma, gått på kortare promenad i solljuset, handlat mat, kollat film & bara haft kvällsmys. Sånt där vardagligt men härligt ändå 💕. Jag orkar inte så mycket annat just nu ändå. Snart ska vi äta middag och kanske se någon film om vi hittar nåt. Jag har börjat tycka att de kan bli lite tråkigt för det är ett ganska dåligt utbud, men det varierar. För det mesta är jag sugen på att kolla på tv-program som svtplay "min mage och jag" eller något annat skoj. Mycket bebisrelaterat faktiskt, men inte så konstigt att man förbereder sig mentalt eller vill "bygga ihop sitt bo" innan det är dags för förlossning. Så vi har börjat planera lite med listor - vad vi behöver först, vad vi behöver fixa i hemmet, skrivit upp oss på startboxar och dylikt. Spännande! Mest just nu ser vi båda fram emot RUL (rutinultraljud) som snart är dags nu i november. Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni får en bra start på nya veckan imorgon! Nu ska jag ta ut lite varor från frysen så det kan tina något. 👍  
2018 - familj - foto - helg - hälsa - höst - mat
Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Det såg gott ut :) Häftig tattoo också!

Svar: Tack! Det var verkligen super gott, en ny favorit som vardagsmat här hemma :D ja, den är för fin👌
JOSEPHINE

Josäfin Andersson

sista bilder - skulle vara så snygg som tatuering!

Svar: Ja de skulle den vara :)
JOSEPHINE