Vad sägs om något nytt?

Jag funderar på att göra något nytt och återkommande här. Vad sägs som "veckans tips"? Där tänkte jag skriva om saker som kan ge inspiration eller vara till tips. Saker som jag vill dela med mig av till er. Jag tänkte att det skulle se ut något så här, men varierande beroende på vad för slags tips som delas.
(null)

Mat  🍴
  • Tortilla wraps fylld med pumpa, champinjoner, bönor, paprika och lök. Valfri kryddning (men jag brukar ha tacokrydda och vitlök). Lägg innehållet i wrapsen och riven ost över. Vik ihop och in i ugnen på ca 200 grader. Ha koll och låt det få lite färg. Klart! Det är så gott, enkelt + lite höstigt med både svamp och pumpa i! 
  • Inte direkt mat, men jag har fått dille på ett jätte gott och fräscht te. Kanske redan känt för de flesta men för mig är det nytt. Liptons äpple & mynta smak, som är ett grönt te. Lika gott utan honung som med, tycker jag.  
 
Vardag ⌚
  • Vuxenlivet kräver en del planering ibland.. Därför vill jag tipsa om gratis bostadsköer som man kan ställa sig i från 18 års ålder. Alla tillhör inte endast Stockholms län utan i några finns fler alternativ: NUMMER 1, NUMMER 2, NUMMER 3, NUMMER 4.
  • "Do stuff. Be clenched, curious. Not waiting for inspiration’s shove or society’s kiss on your forehead. Pay attention. It’s all about paying attention. Attention is vitality. It connects you with others. It makes you eager. Stay eager." - Susan Sontag
 
Hälsa  🌱
  • Jag har gjort två spellistor med lugnande musik. Den ena finns HÄR och den på Spotify finns HÄR. Det är ju så härligt att bara lyssna på något skönt och lugnt. Passar riktigt bra vid sömnsvårigheter, avslappning eller medveten närvaro (eller när du vill så klart).
  • Vill man ha mer konkreta övningar så vill jag dela med mig av en bra hemsida som har gratis mindfulness. Toppen! 
 
 

2018 - hälsa - höst - inspiration - livet - tankar - tips - veckanstips - veckovis
Angelica Wåhlin

Härliga tips! & absolut nåt du gärna får fortsätta med :)

Svar: Tack, vad roligt att höra! :) själv gillar jag att läsa sånt som kan vara återkommande på bloggar och gärna tips eller annat som delas då.
JOSEPHINE