Last week

Nu så är jag tillbaka! Jag är inte 100% frisk, förkylningen håller i sig men annars mår jag bra och det är jag väldigt glad över. Jag var sjuk hela förra veckan + två dagar, så det har inte hänt mycket annat än att vila, äta och sova. Dock har jag gjort någonting kul som jag skriver mer om här nere 👇.
(null)
I början när jag var som mest sjuk, hade feber m.m så låg jag bara under täcket. Fick sug på grapefrukt så det blev mycket av den frukten istället för satsumas.
(null)
Mina mornar efter att vi stor-handlat (detta är min hotellfrukost hemma hehe, varit så sugen på den).
(null)
Jag var också på Yasuragi, i torsdags. Det var en bride to be surprise för en nära vän till min syster, som jag blev bjuden till. De har mobilförbud på hela stället så jag tog inga andra bilder än i omklädningsutrymmet. Skönt att koppla bort mobilen, har dock inga problem med det annars. Rätt skönt att vara utan den ibland.
(null)
Först var det lite utmaning/lek för henne där hon fick gå runt på stan och fråga människor om råd/tips om äktenskap. Svaren fick hon skriva ner i ett anteckningsblock, som sen skulle sparas för framtiden och tas hem till sin partner. Det var både roligt och intressant att höra svaren från alla olika personer, både äldre och yngre, olika kön. Många bra och kloka råd men också en del roliga. 
 
Efter utmaningen, klädd i bride to be prylar och ballonger, åkte vi till yasuragi. Bride to be 👰 fick ha en ögonbindel så att hon inte kunde känna igen vart vi var på väg. Jag har aldrig varit där tidigare, men det var jätte mysigt med alla olika badutrymmen, bastu och värmen var så härlig! Dock blev jag besviken på maten som erbjöds (vi hade valt ett after work paket). Jätte bra att det var veganskt, men dåligt att det inte var en riktig måltid, för sen var det frukt/te som snack. Just detta paket kommer jag inte ha igen. Efter jobbet brukar man väl vara hungrig? Som tur är åt vi innan vi överraskade bruden på jobbet & "kidnappade" henne 🙈.  Super mysigt annars och välbehövligt för mig som var lite krasslig då (och fortfarande är, den här förkylningen vill ta sin tid tydligen).
 
Nu ska jag strax äta middag, har vilat lite i soffan sen jag kom hem från jobbet och centrum. Har äntligen handlat gravidbyxor så jag kan trivas i mina kläder. Det är inte roligt att inte kunna ha sina byxor/nederdelar att välja på. Nåja, bara 5 månader kvar ungefär så får hålla ut hehe. Jag har fått tillbaka lite illamående känsla men absolut inte lika illa som förut. Mer som att allt är lite äckligt och lukter spelar en stor roll. Annars rullar det på, är trött som vanligt men lär mig mer att lyssna på min kropp för nu är det en blandning av den psykiska tröttheten och den gravida (som jag kallar det). Jag kan ju säga att det inte är lätt att vara gravid och mycket som inte pratas om (tyvärr, men i veckans tips så ska jag dela mer om detta). Vilken styrka alla ni föräldrar har haft som gått igenom detta (flera gånger dessutom, om man nu har fött alla sina barn). Wow alltså 💪. Nu blev detta långt och jag känner hungern haha, men hoppas att ni har haft en härlig start på veckan. Vi hörs!
2018 - foto - hälsa - höst - mat - möhippa - sjuk - spa - veganskt - vinter - yasuragi - överraskning
Hemma Hos Felicia

alltså vilken fin frukost!!! Smått avundsjuk här :D

Svar: Hehe ja det är en lyx! 😃
JOSEPHINE

Emma Engström

Härligt att ha införskaffat ett par bra byxor! Hoppas förkylningen släpper <3

Svar: Ja verkligen super härligt! 😃🙏🏽 tack!💕 Den håller i sig än men har äntligen fixat en godkänd nässpray 👍🏽
JOSEPHINE