Jag blev sugen på..

(null)
 
En stund efter att jag kommit hem från jobbet så la jag mig i soffan, åt mellanmål och kikade på youtube. Jag såg någon sminkvideo och blev så sugen på att sminka mig. Jag har en del saker som jag inte har testat, till exempel min nya palett som är ett samarbete mellan BH Cosmetics och Carli Bybel (älskar den!). Det går ju att göra alla möjliga sminkningar eller bara träna tekniker. Så det gjorde jag 🤭.
 
Det som är jobbigt är ju ljuset på eftermiddagen/kvällen. När jag började sminka mig var det ljusare ute men när jag var klar och redo för att fotografera resultatet så var det för mörkt haha. Jag fick ta min lilla selfie lampa men resultatet syns mycket bättre i verkligheten ändå eller om jag hade haft en proffsig kamera. Nåja, tyckte det var roligt och lugnande att sitta & fixa. Det var länge sedan jag gjorde nåt sånt. 💄
2018 - carlibybel - inspiration - inspo - makeup - selfie - smink - youtube
Hanna Karlsson

Vilken fin sminkning!

Svar: Tackar! 🤗
JOSEPHINE

Pauline Hurtig

vad roligt :D

Svar: Ja :D tycker det är så härligt att sitta och sminka mig. De blir någon slags inre ro och bara fokus på sminket - alla färger och kombinationer man kan göra osv. :)
JOSEPHINE