Hälsocaféet

(null)

(null)

(null)

Godmorgon! Jag ligger i soffan och äter frukost & dricker mitt älskade julte som jag hittade på willys. Det är kanel men jag kallar det julte hehe. Jag har inte varit aktiv här, av olika anledningar. Men förhoppningsvis så får jag till lite regelbundna inlägg i veckan 🙂. 

Jag var på hälsocafeét Mahalo i söndags med två barndomsvänner som jag inte har träffat på några år. Super mysigt och roligt att träffas efter sån tid (vi skulle ses närmare början av året men det blev aldrig av). 

Jag fick presenter till bebisen, så gulligt! Ser fram emot att få använda dessa. Och att packa ner det i hens skötbyrå (som vi ska köpa efter julen). Inatt/imorse började jag känna mer tydligt bebisens sparkar i magen - wow! Svårt att förklara hur det känns men man märker verkligen (som jag också fått som svar lol). Nu vill Jonas få känna men än är det tidigt för att kunna känna utåt. 

Hoppas att ni haft en bra vecka. Jag började jobba 50% och sen blev jag sjuk igen, eller ja, förkylningen försvann ju aldrig och med min dåliga sömn nu för tiden så blev det inte bättre. Så jag är hemma och återhämtar mig👍🏽. Viktigt att lyssna på sin kropp och psyke! 🌸 
2018 - bebis - foto - graviditet - hälsa - hälsocafé - kläder - mahalo - mat - presenter - stockholm - vinter - återhämtning - återträff
Hemma Hos Felicia

men åh så gott detdär såg ut!! :D

Svar: Ja det var jätte gott! Rekommenderar detta verkligen, allt är veganskt och om man har husdjur tex hund så får de vara inomhus :) dock finns stället bara i Stockholmsområdet (vad jag vet).
JOSEPHINE

Josäfin Andersson

wow vad god maten ser ut :D

Svar: Det var super gott verkligen! :)
josephiinee.blogg.se