Gissa vem som har målat

Jag startade ett projekt någon gång innan sommaren när jag var heltidssjukskriven. Jag ville måla om hallen till vitt. Innan har det varit en tråkig rosa-aktig tapet som verkade jätte gammal. När vi flyttade in hit var det 2013 och då målade vi vitt i alla rum förutom badrummet (som redan var vitt och kaklat i vitt/grått) och hallen (det tänkte vi ta senare då vi var så trötta på att måla just då). Men det sköt vi istället upp..(vi är båda personer som lätt skjuter upp på såna saker haha!)..
 
..Tills jag började få intresse för DIY, dekorplast och målade om några möbler här hemma. Då passade jag på att starta hallen-projektet. Men märkte den dagen sen att jag inte orkade mer. Men idag hörrni! Så har jag gjort klart det 👏🏽. Absolut inte perfekt och endast ett lager (lite slarvigt på vissa ställen) för jag ser det mer som ett snabbt fix (vi ska inte bo här hela livet liksom). Men det ljusar upp då vi inte får in dagsljus i hallen. 
(null)
Det behövde målas vid innersta ytterdörren och väggen nära hatthyllan/toalettdörren.
(null)
Och sedan en vägg i köket som var alldeles ful, trots vit vägg men personen innan oss hade inte tagit hand om väggen (eller lägenheten överhuvudtaget..). 
(null)
Målade även om där vid kaklet/den sidan då det också behövde fräschas upp. Passade på när jag ändå hade allt framme. Känner mig riktigt stolt att jag orkade! Nu ska jag fixa käk, återhämta mig resten av kvällen och förbereda kläder m.m inför morgondagen. ✌🏽
2018 - DIY - dekorplast - foto - hälsa - intresse - måla - projekt
Rebecca Adnell

Kul att piffa upp det lite! Älskar också att hålla på med sånt - måleri och dekorplast. Det är så kul :D

Svar: Ja verkligen! Det blir en stor skillnad med såna enkla och snabbare fix :D
JOSEPHINE

Emma Engström

Åh men så fint! :D

Svar: Tackar! :)
JOSEPHINE

Hanna Karlsson

Kul att måla! Ibland blir jag sugen på att måla väggen i vardagsrummet. Är inte nöjd med tapetvalet. Förstår inte hur vi tänkte. :-)

Svar: Ja de är lite fridfullt och så får man motion, hehe. Förstår känslan! Kan ju vara värt att måla nytt så att man är helt nöjd & trivs i sitt hem :)
JOSEPHINE

Angelica Wåhlin

Vad fint det blev!

Svar: Tack! :)
JOSEPHINE

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Men så fint. Härligt att få det gjort, bra jobbat!

Svar: Tack! Ja verkligen, nu händer det saker så kan börja bocka av. Så skön känsla :)
JOSEPHINE