Testpilot

(null)

Hej! Jag har något mumsigt och roligt att berätta. Jag har fått chansen att vara testare till God morgon juice EKO och fick välja en av de nya smakerna. Jag valde Äpple & Fläder, och måste säga att jag är väldigt nöjd och positivt överraskad. Jag visste inte hur smakerna skulle smaka tillsammans men valde att chansa ändå. Den smakar fräscht och jätte gott. Så om du gillar äpple och fläder för sig (vilket jag gör) så rekommenderar jag denna smak till dig 🙂👌🏽. 

Just nu ligger jag i soffan, äter lite kvällsmat för att jag åt tidig middag och tittar på youtube. Mysigt! Har varit igång nästan hela dagen med städning och fix för att min mamma kommer hit på söndag för då ska vi stor-rensa här hemma. Slänga och lämna bort kläder som hon ska hjälpa oss att skjutsa iväg. 

Har ni något tips på en bra organisation som ger kläder osv till Sveriges mest utsatta? Tex personer som är hemlösa eller utsatta för våld m.m.Skriv  gärna en kommentar då! 
2018 - ekologiskt - foto - frukost - hälsa - juice - mat - mellanmål - organisation - skänka - stockholm - testpilot - tips - vinter