Imorgon börjar nedräkningen

(null)

Fy f*n vad trött jag är idag! En sån dag då de känns som att jag jobbat 8 h och sovit för lite. Jag vet inte varför jag är tröttare idag än igår. Förvisso sov jag väl sisådär (som vanligt nu för tiden) och vädret har ju varit regn, mörker och moln. Så det är väl inte så underligt egentligen (med tanke på utmattningen också). 

Hursomhelst så har jag gått lite bananas med pyntet, men eftersom att vi inte ska ta fram granen i år (vi kommer ändå inte fira julafton hemma) och ingen av oss orkar hålla på med den jäkeln haha, så skippar vi det. Därför körde jag lite extra pynt i nästan alla rum. Dvs vardagsrummet, köket, hallen och badrummet. I sovrummet har vi redan en mysbelysning på sängramen så det får duga. Jag tycker att de blev mysigare och lite extra fint här hemma! (Dock tog jag den lilla toppen av julgranen och satte på lite pynt och la klappar under - så de blev en minigran ändå, inte så fin och de blev inget foto på den hehe). 

Nu ska jag äta lite mer pommes och sen ska jag faktiskt sova 😴. Hoppas att ni får en mysig fortsatt kväll och en härlig söndag imorgon!

2018 - DIY - advent - belysning - foto - hälsa - jul - pynt - vinter
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Så härliga bilder :*

Svar: Tack så mycket! :)
josephiinee.blogg.se