FörÀndringar & erfarenheter

(null)
Bild frÄn nÀr jag var pÄ promenad med familj.
 
Jag har haft en vÀldigt lÄng paus frÄn min gamla blogg och igÄr bestÀmde jag mig för att skapa en ny. Jag vill gÀrna ha nÄgot att se tillbaka pÄ, bÄde bilder och vad som skrivits. NÄgot som jag Àr nöjd med. 
 
Mycket och inget har hÀnt detta Är kan jag sÀga. 
Jag blev sjukskriven med utmattning/depression. Har gÄtt KBT och fÄtt möjligheten att lÀra mig om hur hjÀrnan fungerar, vad som hÀnder nÀr man blir utmattad eller deprimerad och pÄ sÄ vis lÀrt kÀnna mig sjÀlv bÀttre. Jag har sÄ klart mycket att lÀra mig och det Àr svÄrt att sÀga om eller nÀr en person blir helt ÄterstÀlld. Det Àr en process.
 
Men, jag har lÀrt mig att de Àr inte hÀlsosamt med stress. Att de Àr ohÀlsosamt att ta pÄ sig för mycket bÄde i jobb och privat. Att ens liv inte bara innebÀr arbete och sen hem för att krascha. Det Àr viktigt att kunna sÀga nej, att inte ta med arbete hem och att allt inte mÄste bli klart i tid.
 
Det Àr sÄ viktigt att ta sig tiden att kÀnna efter, ta hand om sig sjÀlv och sÀtta sig sjÀlv först. Att andas rÀtt, vara nÀrvarande och alltid ha det som redskap om nÄgon situation/kÀnsla blir för mycket. 
 
Jag hoppas att jag ska kunna dela med mig av mina tankar och erfarenheter. Det pratas sÄ lite om psykisk (o)hÀlsa i alla dess former, Àven om de har blivit mycket bÀttre pÄ senaste tid.
 
Nu gĂ„r jag in med nya tag, med bebis pĂ„ vĂ€g och andra förĂ€ndringar i mitt liv. Det Ă€r jag tacksam för idag.Â đŸ™đŸœ
2018 - förÀndring - gravid - hÀlsa - höst - livet - nytt - ohÀlsa - process - psykiskt - utbrÀnd
MADDISENJ.SE - mode och förÀldraskap

Wow lĂ„ter som en mycket tuff resa men hĂ€rligt att höra att du verkar vara pĂ„ rĂ€tt vĂ€g igen!! Åh spĂ€nnande med bebis pĂ„ gĂ„ng, nĂ€r Ă€r det dags? :)

Svar: Ja, det har inte varit lĂ€tt. Men nu börjar det bli bĂ€ttre sĂ„ de Ă€r jag glad över 🙂 ja! I april Ă€r det berĂ€knat men datum kan ju flytta pĂ„ sig. RĂ€knar med att bebis kommer i slutet av april i alla fall :)
JOSEPHINE