Testpilot

(null)

Hej! Jag har nĂ„got mumsigt och roligt att berĂ€tta. Jag har fĂ„tt chansen att vara testare till God morgon juice EKO och fick vĂ€lja en av de nya smakerna. Jag valde Äpple & FlĂ€der, och mĂ„ste sĂ€ga att jag Ă€r vĂ€ldigt nöjd och positivt överraskad. Jag visste inte hur smakerna skulle smaka tillsammans men valde att chansa Ă€ndĂ„. Den smakar frĂ€scht och jĂ€tte gott. SĂ„ om du gillar Ă€pple och flĂ€der för sig (vilket jag gör) sĂ„ rekommenderar jag denna smak till dig đŸ™‚đŸ‘ŒđŸœ. 

Just nu ligger jag i soffan, Ă€ter lite kvĂ€llsmat för att jag Ă„t tidig middag och tittar pĂ„ youtube. Mysigt! Har varit igĂ„ng nĂ€stan hela dagen med stĂ€dning och fix för att min mamma kommer hit pĂ„ söndag för dĂ„ ska vi stor-rensa hĂ€r hemma. SlĂ€nga och lĂ€mna bort klĂ€der som hon ska hjĂ€lpa oss att skjutsa ivĂ€g. 

Har ni nĂ„got tips pĂ„ en bra organisation som ger klĂ€der osv till Sveriges mest utsatta? Tex personer som Ă€r hemlösa eller utsatta för vĂ„ld m.m.Skriv  gĂ€rna en kommentar dĂ„! 
2018 - ekologiskt - foto - frukost - hÀlsa - juice - mat - mellanmÄl - organisation - skÀnka - stockholm - testpilot - tips - vinter