Last week

Nu sĂ„ Ă€r jag tillbaka! Jag Ă€r inte 100% frisk, förkylningen hĂ„ller i sig men annars mĂ„r jag bra och det Ă€r jag vĂ€ldigt glad över. Jag var sjuk hela förra veckan + tvĂ„ dagar, sĂ„ det har inte hĂ€nt mycket annat Ă€n att vila, Ă€ta och sova. Dock har jag gjort nĂ„gonting kul som jag skriver mer om hĂ€r nere 👇.
(null)
I början nÀr jag var som mest sjuk, hade feber m.m sÄ lÄg jag bara under tÀcket. Fick sug pÄ grapefrukt sÄ det blev mycket av den frukten istÀllet för satsumas.
(null)
Mina mornar efter att vi stor-handlat (detta Àr min hotellfrukost hemma hehe, varit sÄ sugen pÄ den).
(null)
Jag var ocksÄ pÄ Yasuragi, i torsdags. Det var en bride to be surprise för en nÀra vÀn till min syster, som jag blev bjuden till. De har mobilförbud pÄ hela stÀllet sÄ jag tog inga andra bilder Àn i omklÀdningsutrymmet. Skönt att koppla bort mobilen, har dock inga problem med det annars. RÀtt skönt att vara utan den ibland.
(null)
Först var det lite utmaning/lek för henne dÀr hon fick gÄ runt pÄ stan och frÄga mÀnniskor om rÄd/tips om Àktenskap. Svaren fick hon skriva ner i ett anteckningsblock, som sen skulle sparas för framtiden och tas hem till sin partner. Det var bÄde roligt och intressant att höra svaren frÄn alla olika personer, bÄde Àldre och yngre, olika kön. MÄnga bra och kloka rÄd men ocksÄ en del roliga. 
 
Efter utmaningen, klĂ€dd i bride to be prylar och ballonger, Ă„kte vi till yasuragi. Bride to be 👰 fick ha en ögonbindel sĂ„ att hon inte kunde kĂ€nna igen vart vi var pĂ„ vĂ€g. Jag har aldrig varit dĂ€r tidigare, men det var jĂ€tte mysigt med alla olika badutrymmen, bastu och vĂ€rmen var sĂ„ hĂ€rlig! Dock blev jag besviken pĂ„ maten som erbjöds (vi hade valt ett after work paket). JĂ€tte bra att det var veganskt, men dĂ„ligt att det inte var en riktig mĂ„ltid, för sen var det frukt/te som snack. Just detta paket kommer jag inte ha igen. Efter jobbet brukar man vĂ€l vara hungrig? Som tur Ă€r Ă„t vi innan vi överraskade bruden pĂ„ jobbet & "kidnappade" henne 🙈.  Super mysigt annars och vĂ€lbehövligt för mig som var lite krasslig dĂ„ (och fortfarande Ă€r, den hĂ€r förkylningen vill ta sin tid tydligen).
 
Nu ska jag strax Ă€ta middag, har vilat lite i soffan sen jag kom hem frĂ„n jobbet och centrum. Har Ă€ntligen handlat gravidbyxor sĂ„ jag kan trivas i mina klĂ€der. Det Ă€r inte roligt att inte kunna ha sina byxor/nederdelar att vĂ€lja pĂ„. NĂ„ja, bara 5 mĂ„nader kvar ungefĂ€r sĂ„ fĂ„r hĂ„lla ut hehe. Jag har fĂ„tt tillbaka lite illamĂ„ende kĂ€nsla men absolut inte lika illa som förut. Mer som att allt Ă€r lite Ă€ckligt och lukter spelar en stor roll. Annars rullar det pĂ„, Ă€r trött som vanligt men lĂ€r mig mer att lyssna pĂ„ min kropp för nu Ă€r det en blandning av den psykiska tröttheten och den gravida (som jag kallar det). Jag kan ju sĂ€ga att det inte Ă€r lĂ€tt att vara gravid och mycket som inte pratas om (tyvĂ€rr, men i veckans tips sĂ„ ska jag dela mer om detta). Vilken styrka alla ni förĂ€ldrar har haft som gĂ„tt igenom detta (flera gĂ„nger dessutom, om man nu har fött alla sina barn). Wow alltsĂ„ đŸ’Ș. Nu blev detta lĂ„ngt och jag kĂ€nner hungern haha, men hoppas att ni har haft en hĂ€rlig start pĂ„ veckan. Vi hörs!
2018 - foto - hÀlsa - höst - mat - möhippa - sjuk - spa - veganskt - vinter - yasuragi - överraskning
Hemma Hos Felicia

alltsÄ vilken fin frukost!!! SmÄtt avundsjuk hÀr :D

Svar: Hehe ja det Ă€r en lyx! 😃
JOSEPHINE

Emma Engström

HÀrligt att ha införskaffat ett par bra byxor! Hoppas förkylningen slÀpper <3

Svar: Ja verkligen super hĂ€rligt! đŸ˜ƒđŸ™đŸœ tack!💕 Den hĂ„ller i sig Ă€n men har Ă€ntligen fixat en godkĂ€nd nĂ€sspray đŸ‘đŸœ
JOSEPHINE