HÀlsocaféet

(null)

(null)

(null)

Godmorgon! Jag ligger i soffan och Ă€ter frukost & dricker mitt Ă€lskade julte som jag hittade pĂ„ willys. Det Ă€r kanel men jag kallar det julte hehe. Jag har inte varit aktiv hĂ€r, av olika anledningar. Men förhoppningsvis sĂ„ fĂ„r jag till lite regelbundna inlĂ€gg i veckan 🙂. 

Jag var pĂ„ hĂ€lsocafeĂ©t Mahalo i söndags med tvĂ„ barndomsvĂ€nner som jag inte har trĂ€ffat pĂ„ nĂ„gra Ă„r. Super mysigt och roligt att trĂ€ffas efter sĂ„n tid (vi skulle ses nĂ€rmare början av Ă„ret men det blev aldrig av). 

Jag fick presenter till bebisen, sĂ„ gulligt! Ser fram emot att fĂ„ anvĂ€nda dessa. Och att packa ner det i hens skötbyrĂ„ (som vi ska köpa efter julen). Inatt/imorse började jag kĂ€nna mer tydligt bebisens sparkar i magen - wow! SvĂ„rt att förklara hur det kĂ€nns men man mĂ€rker verkligen (som jag ocksĂ„ fĂ„tt som svar lol). Nu vill Jonas fĂ„ kĂ€nna men Ă€n Ă€r det tidigt för att kunna kĂ€nna utĂ„t. 

Hoppas att ni haft en bra vecka. Jag började jobba 50% och sen blev jag sjuk igen, eller ja, förkylningen försvann ju aldrig och med min dĂ„liga sömn nu för tiden sĂ„ blev det inte bĂ€ttre. SĂ„ jag Ă€r hemma och Ă„terhĂ€mtar migđŸ‘đŸœ. Viktigt att lyssna pĂ„ sin kropp och psyke! 🌾 
2018 - bebis - foto - graviditet - hÀlsa - hÀlsocafé - klÀder - mahalo - mat - presenter - stockholm - vinter - ÄterhÀmtning - ÄtertrÀff
Hemma Hos Felicia

men Äh sÄ gott detdÀr sÄg ut!! :D

Svar: Ja det var jÀtte gott! Rekommenderar detta verkligen, allt Àr veganskt och om man har husdjur tex hund sÄ fÄr de vara inomhus :) dock finns stÀllet bara i StockholmsomrÄdet (vad jag vet).
JOSEPHINE

JosÀfin Andersson

wow vad god maten ser ut :D

Svar: Det var super gott verkligen! :)
josephiinee.blogg.se