Gissa vem som har mÄlat

Jag startade ett projekt nÄgon gÄng innan sommaren nÀr jag var heltidssjukskriven. Jag ville mÄla om hallen till vitt. Innan har det varit en trÄkig rosa-aktig tapet som verkade jÀtte gammal. NÀr vi flyttade in hit var det 2013 och dÄ mÄlade vi vitt i alla rum förutom badrummet (som redan var vitt och kaklat i vitt/grÄtt) och hallen (det tÀnkte vi ta senare dÄ vi var sÄ trötta pÄ att mÄla just dÄ). Men det sköt vi istÀllet upp..(vi Àr bÄda personer som lÀtt skjuter upp pÄ sÄna saker haha!)..
 
..Tills jag började fĂ„ intresse för DIY, dekorplast och mĂ„lade om nĂ„gra möbler hĂ€r hemma. DĂ„ passade jag pĂ„ att starta hallen-projektet. Men mĂ€rkte den dagen sen att jag inte orkade mer. Men idag hörrni! SĂ„ har jag gjort klart det đŸ‘đŸœ. Absolut inte perfekt och endast ett lager (lite slarvigt pĂ„ vissa stĂ€llen) för jag ser det mer som ett snabbt fix (vi ska inte bo hĂ€r hela livet liksom). Men det ljusar upp dĂ„ vi inte fĂ„r in dagsljus i hallen. 
(null)
Det behövde mÄlas vid innersta ytterdörren och vÀggen nÀra hatthyllan/toalettdörren.
(null)
Och sedan en vÀgg i köket som var alldeles ful, trots vit vÀgg men personen innan oss hade inte tagit hand om vÀggen (eller lÀgenheten överhuvudtaget..). 
(null)
MĂ„lade Ă€ven om dĂ€r vid kaklet/den sidan dĂ„ det ocksĂ„ behövde frĂ€schas upp. Passade pĂ„ nĂ€r jag Ă€ndĂ„ hade allt framme. KĂ€nner mig riktigt stolt att jag orkade! Nu ska jag fixa kĂ€k, ÄterhĂ€mta mig resten av kvĂ€llen och förbereda klĂ€der m.m inför morgondagen. âœŒđŸœ
2018 - DIY - dekorplast - foto - hÀlsa - intresse - mÄla - projekt
Rebecca Adnell

Kul att piffa upp det lite! Älskar ocksĂ„ att hĂ„lla pĂ„ med sĂ„nt - mĂ„leri och dekorplast. Det Ă€r sĂ„ kul :D

Svar: Ja verkligen! Det blir en stor skillnad med sÄna enkla och snabbare fix :D
JOSEPHINE

Emma Engström

Åh men sĂ„ fint! :D

Svar: Tackar! :)
JOSEPHINE

Hanna Karlsson

Kul att mĂ„la! Ibland blir jag sugen pĂ„ att mĂ„la vĂ€ggen i vardagsrummet. Är inte nöjd med tapetvalet. FörstĂ„r inte hur vi tĂ€nkte. :-)

Svar: Ja de Àr lite fridfullt och sÄ fÄr man motion, hehe. FörstÄr kÀnslan! Kan ju vara vÀrt att mÄla nytt sÄ att man Àr helt nöjd & trivs i sitt hem :)
JOSEPHINE

Angelica WĂ„hlin

Vad fint det blev!

Svar: Tack! :)
JOSEPHINE

MADDISENJ.SE - mode och förÀldraskap

Men sÄ fint. HÀrligt att fÄ det gjort, bra jobbat!

Svar: Tack! Ja verkligen, nu hÀnder det saker sÄ kan börja bocka av. SÄ skön kÀnsla :)
JOSEPHINE