Testpilot

(null)

Hej! Jag har något mumsigt och roligt att berätta. Jag har fått chansen att vara testare till God morgon juice EKO och fick välja en av de nya smakerna. Jag valde Äpple & Fläder, och måste säga att jag är väldigt nöjd och positivt överraskad. Jag visste inte hur smakerna skulle smaka tillsammans men valde att chansa ändå. Den smakar fräscht och jätte gott. Så om du gillar äpple och fläder för sig (vilket jag gör) så rekommenderar jag denna smak till dig 🙂👌🏽. 

Just nu ligger jag i soffan, äter lite kvällsmat för att jag åt tidig middag och tittar på youtube. Mysigt! Har varit igång nästan hela dagen med städning och fix för att min mamma kommer hit på söndag för då ska vi stor-rensa här hemma. Slänga och lämna bort kläder som hon ska hjälpa oss att skjutsa iväg. 

Har ni något tips på en bra organisation som ger kläder osv till Sveriges mest utsatta? Tex personer som är hemlösa eller utsatta för våld m.m.Skriv  gärna en kommentar då! 
2018 - ekologiskt - foto - frukost - hälsa - juice - mat - mellanmål - organisation - skänka - stockholm - testpilot - tips - vinter

Hälsocaféet

(null)

(null)

(null)

Godmorgon! Jag ligger i soffan och äter frukost & dricker mitt älskade julte som jag hittade på willys. Det är kanel men jag kallar det julte hehe. Jag har inte varit aktiv här, av olika anledningar. Men förhoppningsvis så får jag till lite regelbundna inlägg i veckan 🙂. 

Jag var på hälsocafeét Mahalo i söndags med två barndomsvänner som jag inte har träffat på några år. Super mysigt och roligt att träffas efter sån tid (vi skulle ses närmare början av året men det blev aldrig av). 

Jag fick presenter till bebisen, så gulligt! Ser fram emot att få använda dessa. Och att packa ner det i hens skötbyrå (som vi ska köpa efter julen). Inatt/imorse började jag känna mer tydligt bebisens sparkar i magen - wow! Svårt att förklara hur det känns men man märker verkligen (som jag också fått som svar lol). Nu vill Jonas få känna men än är det tidigt för att kunna känna utåt. 

Hoppas att ni haft en bra vecka. Jag började jobba 50% och sen blev jag sjuk igen, eller ja, förkylningen försvann ju aldrig och med min dåliga sömn nu för tiden så blev det inte bättre. Så jag är hemma och återhämtar mig👍🏽. Viktigt att lyssna på sin kropp och psyke! 🌸 
2018 - bebis - foto - graviditet - hälsa - hälsocafé - kläder - mahalo - mat - presenter - stockholm - vinter - återhämtning - återträff

Från mobilen

(null)
Det är härligt hur mycket belysning och pynt som dem satt upp i stan i Stockholm. Här gick jag föebi idag efter ett besök hos en salong i närheten (spana in min Instagram). 
(null)
Och den första snön får man inte glömma. Yay!
(null)
Soligt väder idag också, äntligen!🙌🏽
(null)
Jag har gjort en egen vegetarisk burgare efter att min sambo visat mig hur han gör sina goda. Jag använde mig av Anammas formbara sojafärs. Hur enkelt som helst! Och gott. 
(null)
Två tårtor hemma hos mamma i torsdags.🎉
(null)
För då fyllde min äldsta lillebror 19 år. Jäklar vad åren går! 
(null)
Min älskade systerdotter satt alldeles själv på väg till mamma (hennes mormor). Vad stor hon blivit! 👶🏽
(null)
Och i onsdags var vi på RUL. Vad vi har väntat och väntat på att få se vår lilla älskling. Det var verkligen ett moment och vi är så glada! Bebisen ville inte visa vad den hade mellan benen (haha!), handen täckte och hen rörde väldigt mycket på sig annars. Men det gör inget för mig, det var mest min sambo som sett framemot att få veta. Vi får helt enkelt se 🥰. 

Hoppas att ni haft en bra vecka trots kyla och mörkret. Jag kom hem för en stund sedan från stan och har precis ätit tacos till middag. Jag ska måla mina naglar i någon naturell färg ,medan sambon streamar sitt spelande på datorn. Sen blir det en lugn kväll här hemma, mysigt! 2018 - bakelser - familj - foto - gravid - hälsa - jul - kalas - mat - snö - tårta - vinter