Testpilot

(null)

Hej! Jag har nĂ„got mumsigt och roligt att berĂ€tta. Jag har fĂ„tt chansen att vara testare till God morgon juice EKO och fick vĂ€lja en av de nya smakerna. Jag valde Äpple & FlĂ€der, och mĂ„ste sĂ€ga att jag Ă€r vĂ€ldigt nöjd och positivt överraskad. Jag visste inte hur smakerna skulle smaka tillsammans men valde att chansa Ă€ndĂ„. Den smakar frĂ€scht och jĂ€tte gott. SĂ„ om du gillar Ă€pple och flĂ€der för sig (vilket jag gör) sĂ„ rekommenderar jag denna smak till dig đŸ™‚đŸ‘ŒđŸœ. 

Just nu ligger jag i soffan, Ă€ter lite kvĂ€llsmat för att jag Ă„t tidig middag och tittar pĂ„ youtube. Mysigt! Har varit igĂ„ng nĂ€stan hela dagen med stĂ€dning och fix för att min mamma kommer hit pĂ„ söndag för dĂ„ ska vi stor-rensa hĂ€r hemma. SlĂ€nga och lĂ€mna bort klĂ€der som hon ska hjĂ€lpa oss att skjutsa ivĂ€g. 

Har ni nĂ„got tips pĂ„ en bra organisation som ger klĂ€der osv till Sveriges mest utsatta? Tex personer som Ă€r hemlösa eller utsatta för vĂ„ld m.m.Skriv  gĂ€rna en kommentar dĂ„! 
2018 - ekologiskt - foto - frukost - hÀlsa - juice - mat - mellanmÄl - organisation - skÀnka - stockholm - testpilot - tips - vinter

HÀlsocaféet

(null)

(null)

(null)

Godmorgon! Jag ligger i soffan och Ă€ter frukost & dricker mitt Ă€lskade julte som jag hittade pĂ„ willys. Det Ă€r kanel men jag kallar det julte hehe. Jag har inte varit aktiv hĂ€r, av olika anledningar. Men förhoppningsvis sĂ„ fĂ„r jag till lite regelbundna inlĂ€gg i veckan 🙂. 

Jag var pĂ„ hĂ€lsocafeĂ©t Mahalo i söndags med tvĂ„ barndomsvĂ€nner som jag inte har trĂ€ffat pĂ„ nĂ„gra Ă„r. Super mysigt och roligt att trĂ€ffas efter sĂ„n tid (vi skulle ses nĂ€rmare början av Ă„ret men det blev aldrig av). 

Jag fick presenter till bebisen, sĂ„ gulligt! Ser fram emot att fĂ„ anvĂ€nda dessa. Och att packa ner det i hens skötbyrĂ„ (som vi ska köpa efter julen). Inatt/imorse började jag kĂ€nna mer tydligt bebisens sparkar i magen - wow! SvĂ„rt att förklara hur det kĂ€nns men man mĂ€rker verkligen (som jag ocksĂ„ fĂ„tt som svar lol). Nu vill Jonas fĂ„ kĂ€nna men Ă€n Ă€r det tidigt för att kunna kĂ€nna utĂ„t. 

Hoppas att ni haft en bra vecka. Jag började jobba 50% och sen blev jag sjuk igen, eller ja, förkylningen försvann ju aldrig och med min dĂ„liga sömn nu för tiden sĂ„ blev det inte bĂ€ttre. SĂ„ jag Ă€r hemma och Ă„terhĂ€mtar migđŸ‘đŸœ. Viktigt att lyssna pĂ„ sin kropp och psyke! 🌾 
2018 - bebis - foto - graviditet - hÀlsa - hÀlsocafé - klÀder - mahalo - mat - presenter - stockholm - vinter - ÄterhÀmtning - ÄtertrÀff

FrÄn mobilen

(null)
Det Ă€r hĂ€rligt hur mycket belysning och pynt som dem satt upp i stan i Stockholm. HĂ€r gick jag föebi idag efter ett besök hos en salong i nĂ€rheten (spana in min Instagram). 
(null)
Och den första snön fÄr man inte glömma. Yay!
(null)
Soligt vĂ€der idag ocksĂ„, Ă€ntligen!đŸ™ŒđŸœ
(null)
Jag har gjort en egen vegetarisk burgare efter att min sambo visat mig hur han gör sina goda. Jag anvĂ€nde mig av Anammas formbara sojafĂ€rs. Hur enkelt som helst! Och gott. 
(null)
TvĂ„ tĂ„rtor hemma hos mamma i torsdags.🎉
(null)
För dĂ„ fyllde min Ă€ldsta lillebror 19 Ă„r. JĂ€klar vad Ă„ren gĂ„r! 
(null)
Min Ă€lskade systerdotter satt alldeles sjĂ€lv pĂ„ vĂ€g till mamma (hennes mormor). Vad stor hon blivit! đŸ‘¶đŸœ
(null)
Och i onsdags var vi pĂ„ RUL. Vad vi har vĂ€ntat och vĂ€ntat pĂ„ att fĂ„ se vĂ„r lilla Ă€lskling. Det var verkligen ett moment och vi Ă€r sĂ„ glada! Bebisen ville inte visa vad den hade mellan benen (haha!), handen tĂ€ckte och hen rörde vĂ€ldigt mycket pĂ„ sig annars. Men det gör inget för mig, det var mest min sambo som sett framemot att fĂ„ veta. Vi fĂ„r helt enkelt se đŸ„°. 

Hoppas att ni haft en bra vecka trots kyla och mörkret. Jag kom hem för en stund sedan frĂ„n stan och har precis Ă€tit tacos till middag. Jag ska mĂ„la mina naglar i nĂ„gon naturell fĂ€rg ,medan sambon streamar sitt spelande pĂ„ datorn. Sen blir det en lugn kvĂ€ll hĂ€r hemma, mysigt! 2018 - bakelser - familj - foto - gravid - hÀlsa - jul - kalas - mat - snö - tÄrta - vinter